Økonomisk håndsrækning fra finansverdenen

30 jun, 2023

Vi har for nyligt modtaget et økonomisk bidrag fra GoLoan A/S, som er en online tjeneste, der hjælper danskerne med at sammenligne lånetilbud fra diverse online banker, som tilbyder lån i Danmark

Det er ikke hver dag, at der ydes bidrag fra den finansielle verden, hvor der oftes tænkes mere i kroner og øre, end der tænkes på vores natur. Derfor er vi også ekstra stolte over, at GoLoan netop har udset dig vores foretagne.

Et kort oprids af GoLoan

GoLoan A/S, som driver hjemmesiden goloan.dk, er som nævnt en online tjeneste, som kan hjælpe dig og alle andre danskere med at finde de billigste lånetilbud på nettet.

I modsætning til mange af de andre hjemmesider, som hjælper dig til at finde de billigste lånetilbud, har GoLoan valgt at gå lånebroker-vejen, hvilket betyder, at de indhenter personlige lånetilbud til dig.

Et “personligt lånetilbud” betyder, at banken har taget stilling til dig personligt som låneansøger. Du får altså ikke at vide, at du hos bank X kan finde lån fra 20.000 kr. og op til 300.000 kr., hvis du er fyldt 20 år og ikke står i RKI. Et personligt lånetilbud betyder, at du ansøger om et lån, og banken vender derefter tilbage med et reelt lånetilbud til dig.

Hos GoLoan foregår det på den måde, at du afgiver nogle oplysninger om dig selv, som GoLoan digitalt distribuerer ud til bankerne, hvorefter bankerne vender tilbage med tilbud baseret på dine oplysninger. På den måde kan GoLoan hurtigt indhente en lang række lånetilbud til dig og sortere dem, så det er nemt for dig at få overblik over dine lånemuligheder, samt hvor du finder det billigste lån.

GoLoan har et par år på bagen, men er et forholdsvist nystartet og 100% dansk firma. De har siden 2018 behandlet mere end 450.000 låneansøgninger i Danmark.

Goloan ønsker at gøre en forskel for naturen

Godt nok er GoLoan et professionelt firma, som primært ønsker at tjene penge på at matche banker med låneansøgere, men de ønsker også at drive deres forretning i overensstemmelse med naturen.

Derfor har GoLoan allerede iværksat flere tiltag for at gøre, hvad de som online lånevirksomhed kan på dette område. Her fortæller GoLoan blandt andet, at de sorterer affald, har skåret ned på papirforbruget og udskiftet opvaskemaskinen, køleskabet og fryseren ud til energibesparende modeller af hensyn til klimaet og dermed naturen. Der bliver desuden tænkt over at lyset og varmen slukkes, når der ikke er behov for det, og energi- og klimaregningen er derfor også kraftigt beskåret i sommerhalvåret. Ligeledes opfordres de ansatte til at pendle på arbejde, hvor der også er mulighed for at arbejde, hvilket giver incitament til at benytte offentlig transport, som ligeledes også er med til at bevare vores natur. Der er også mulighed for hjemmearbejde, som er endnu bedre for klimaet end at tage den offentlige transport.

GoLoan har dog også indset, at de nok er kommet til et sted, hvor det er svært at mindske deres CO2-aftryk og nedbringe deres affaldsmængder mere. Derfor har de taget kontakt til os, for at gøre en ekstraordinær forskel, hvilket vi i Naturens Bevarelse selvfølgelig sætter stor pris på. Det er både en anerkendelse af vores arbejde, men også en anerkendelse af vigtigheden af naturen.

Vi takker GoLoan for deres bidrag, og ønsker dem al held og lykke med deres fremtidige arbejde i at skabe en grøn og klimavenlig platform til at sammenligne lån online.